Jerry Joseph (USA)
Jerry Joseph (USA) Foto: Les Hombres Tour Support

Muziekprogramma HapStap festival Bloemenmarkt

ROOSENDAAL - Op de Bloemenmarkt zal er buiten heerlijke hapjes van Fratino, de Sinjoor, Festina Lente, PinXos en De Pastabar veel live muziek ten gehore worden gebracht. Tegen de St. Jan zal weer een sfeervol muziekpodium gebouwd worden.


Zaterdagmiddag 4 juni: Peter Maunder en Henk Romijnsen: Dit Schots/Nederlands duo brengt een mix van Blues/Country/Rock.

Zaterdagavond 4 juni: Los Perdidos met Remko Willems. Deze 5 mans formatie zal zorgen voor een mooie opzwepende Gypsy sound. Prachtige muziek uit akoestische gitaren. Echt muziek voor een heerlijke zaterdagavond met een hapje en drankje met vrienden.

Zondagmiddag 5 juni: Jerry Joseph is een Amerikaanse songwriter. Zijn nummers zijn gecoverd door mensen als Widespread Panic, hij heeft gespeeld met enkele van de meest bekwame gitaristen in het spel, waaronder David Lindley, Steve Kimock en Michael Houser. Hij heeft een aantal extreem getalenteerde bands geleid, waaronder Little Women, Stockholm Syndrome en de Jackmormons. Maar nu gaat de liedjessmid solo. Maandag 6  juni in Paradiso, 9 juni in 013. Maar zondagmiddag dus gewoon even in Roosendaal!

Zondagavond 5 juni: Marlon Pichel & Friends: deze zeer getalenteerde drummer/singer/composer zal de avond op het podium gaan invullen. Met muzikale vrienden die gaan zorgen voor een ongeĆ«venaarde sfeer op de Roosendaalse Bloemenmarkt.

Maandagmiddag 6 juni: The Dead Wax: een band die de mooiste muziek uit de jaren 60 en 70 laat herleven. Nummers van Lou Reed, U2, Simple Minds, Creedence. Kortom dat wordt heerlijk genieten van herkenbare songs.[n]