Bedrijventoernooi 2019
Bedrijventoernooi 2019 Foto: Cees Elsten

TongerloBoule weer op de agenda in september

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - In het weekend na de Roosendaalse kermis, vrijdag 9 en zaterdag 10 september, staat het Tongerloplein weer twee dagen in het teken van het Franse spelletje petanque. Stichting RoosenBoule organiseert dan een tweetal jeu de boulestoernooien, te weten het bedrijventoernooi op de vrijdagavond en TongerloBoule op zaterdag.

Vanaf heden staat de nieuwe website van het evenement online. Alle informatie wordt in een nieuw, fris jasje gepresenteerd zodat belangstellenden op hun wenken bediend worden. De opzet van de toernooien blijft in grote lijnen hetzelfde, maar er zijn enkele zaken geactualiseerd.

Vrijdagavond vanaf 19.00 uur is het plein het domein van bedrijven en instellingen (in 2020 54 teams) die strijden om de eer en de prijzen. Nieuw is dat onze bedrijventeams vanaf dit jaar kunnen kiezen uit een drietal (sponsor)pakketten. Het standaardpakket blijft natuurlijk gewoon bestaan. Ook nieuw is dat er voor sponsoren een vrijdagmiddagborrel wordt georganiseerd van vijf tot half zeven. De inschrijving voor dit ideale bedrijfsuitje is inmiddels gestart.

De zaterdag is vanaf 10.00 uur gereserveerd voor alle jeu de boulesteams die het spelletje een warm hart toedragen. Tijdens dit toernooi - genaamd TongerloBoule - wordt er door elk team van 3 spelers vijf wedstrijden gespeeld, gevolgd door een halve finale en een finale. Het winnende team mag zich petanquekampioen van Roosendaal noemen. Ook voor dit toernooi is de inschrijving al geopend. Zowel voor TongerloBoule als voor het bedrijventoernooi kan er ingeschreven worden via www.roosenboule.com. Alle aanvullende informatie is ook daar te vinden.