Actie foto FUN RUN 2022
Actie foto FUN RUN 2022 Foto: Jasper Constandse

Fun Run scouting St. Jan een groot succes

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Afgelopen zaterdag 11 juni was het eindelijk zover! Na een geslaagde editie in 2019 mochten de vrijwilligers van Scouting St.Jan gevestigd aan de Visdonkseweg in Roosendaal eindelijk weer een groots evenement organiseren voor hun leden, ouders, familie en buitenstaanders.

De FUN RUN was een fantastische editie, het was prachtig weer! Alle 16 onderdelen waren een succes en de afsluitende lotertij werd druk bezogd door alle deelnemers.

Geslaagd evenement

Organisator Gijs Bogers, een van de Commissieleden kijkt ook terug of een geslaagd evenement. Het is elke jaar weer een mooie uitdaging omdat dit samen met de andere Commissieleden en de vrijwiliigers van St.Jan te organiseren. Het is pas geslaagd als alle deelnemers met een glimlach over de finish komen en dat was ook dit jaar weer zo!

Creatieve spellen en obstakels

Ook een van de deelnemers die we spraken, sprak vol enthousisasme over de FUN RUN, dat onze scouting dit organiseert vind ik zo leuk! Al die leuke creatieve spellen en obstakels tijdens de leuke tocht van 6 kilometer door het Visdonksebos. Een van de hoogtepunten vond ik toch de start met de mega stormbaan en ook de Finish met de zelf gepionierde waterglijbaan. Het enthousiasme spat er van af bij alle stafleden die dit voor ons organiseren. Ook papa had genoten hoor, lachend bevestigd papa dat! Ja het was een succes, ook omdat FUN voorop staat. Het is laagdrempelig en iedereen kan er aan mee doen. Ik kan iedereen aanbevelen volgend jaar weer mee te doen.

Volgende editie

Of er een volgende editie komt, jazeker zegt Gijs vol enthousiasme. We gaan binnenkort met de commisie samenzitten en dan kijken naar volgend jaar. We hebben al weer veel leuke ideeën samen om het NOG leuker te maken voor de deelnemers. We hebben onze Scouting weer op de kaart gezet.

Elke zaterdag

Natuurlijk hebben we elke zaterdag een leuke bijeenkomst voor jongens en meisjes van 5 t/m 18 jaar! Je mag bij ons altijd een keertje komen kijken en het Scouting avontuur ontdekken. Voor alle informatie kijk dan op www.scoutingstjan.nl.

Volle bak gezelligheid