Atik verlengt sponsorship
Atik verlengt sponsorship Foto: Dennis Frankfort

TV Vierhoeven leeft op en haalt het landelijk nieuws

ROOSENDAAL - De meesten zal het niet ontgaan zijn maar de afgelopen weken is door toedoen van een geweldige prestatie van Tim van Rijthoven (winnaar ATP toernooi Libéma open), TV Vierhoeven overspoelt door de aandacht voor de club.


Vanuit meerdere landelijke en lokale media werd er contact gezocht met de vereniging om het verleden en het heden te beschrijven wat de invloed is van deze unieke prestatie. Hierdoor onstond er een media hype rondom TV Vierhoeven en werd de stad Roosendaal positief belicht. Daarbij kwam de nadruk ook op de jeugd waarin je kan zien dat een droom werkelijkheid kan worden, door doorzetting, talent en vooral het plezier in de sport te hebben. Dat merken we duidelijk ook bij TV Vierhoeven aldus voorzitter Erwin Vrolijk. "We zitten duidelijk in de positieve flow, aanwas van leden en ontwikkeling van het park." We zien het enthousiasme overal in terug en dat resulteert weer in een aantrekkingskracht op iedereen. Een mooi voorbeeld is dat "Atik" zich voor een verlenging gecommiteerd heeft als hoofdsponsor van het open toernooi wat plaatsvindt van 15-8 tot en met 21-8. Deze editie zal er ook voor het eerst een toernooi voor Padel zijn, de werkzaamheden voor de banen zijn op dit moment in volle gang. "Je kan je nu inschrijven voor het toernooi en we hopen op minimaal net zoveel inschrijvingen en gezelligheid als voorgaande jaren" geeft toernooileider Jeffrey de Vries aan.


Het sociaal-maatschappelijk aanwezig zijn binnen de gemeente Roosendaal is een belangrijk aspect voor Ilyas Etik, ondernemer van Atik. Hij zet zich in om arbeidsmigranten zo goed als mogelijk welkom te laten voelen en zich deelgenoot te laten zijn binnen deze maatschappij. Deze filosofie past ook binnen de cultuur van TV Vierhoeven, leden en niet leden moeten zich welkom voelen op het park. Daarvoor worden verschillende activiteiten gedaan waaronder tennislessen voor rolstoeltennissers en G-sporters, jeugdactivatie(tenniskamp, tennisweek en jeugdtoernooi) en diverse senior activiteiten, voor ieder wat wils. De organisatie staat nu, er worden gesprekken gevoerd met TV Roosendaal om elkaar te kunnen versterken en we proberen ons verder te professionaliseren.

Op 9 juli is er een Open dag voor iedereen die een kijkje wil komen nemen op het mooi gelegen park aan de rand van het Visdonkse bos. Voor overige informatie kan je terecht op de site www.tvvierhoeven.nl, hier kan je je ook aanmelden voor de zomerchallenge.[n]

Rolstoeltennis TV Vierhoeven