Henk Nagtzaam
Henk Nagtzaam Foto: Annemieke van Hees

OBS de Gezellhoek neemt afscheid van hun conciërge

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Dinsdag 19 juli heeft OBS De Gezellehoek in Roosendaal afscheid genomen van zijn conciërge Henk Nagtzaam. Na ruim 35 jaar verbonden te zijn geweest aan de school, gaat hij van zijn welverdiend pensioen genieten.

Ondanks de hitte, 39 °C, hebben de leerlingen ’s morgens in de klas, waar hij zijn portret op vele creatieve manieren in ontvangst mocht nemen en buiten met een erehaag, Henk samen met zijn vrouw geëerd. Hierbij waren ook zijn kinderen, partners en kleindochter aanwezig. Hierna volgde een zeer welkome traktatie, namelijk ijsjes.

’s Middags konden personeel en genodigden afscheid nemen. Na de toespraak door de directeur volgde een lied op, natuurlijk, de wijs van ‘Hand in hand kameraden’. De dag werd afgesloten met een Grieks buffet.

Meer dan een conciërge

Henk was meer dan een conciërge. Van koffieronde tot overblijven, stond altijd klaar om mee te gaan met gym-/ zwemles of schouwburg, even de klas in de gaten houden, goalbalspelen in de gymzaal, schoolkamp, had een luisterend oor en gaf advies/ raad, een boodschap doen, voor een decor draaide hij zijn hand niet om (musical), in het holst van de nacht alarm opvolgen, klusjes in/rond school en wat al niet meer.

Kortom: zo’n Manus-van-alles, conciërge-uit-duizenden zullen we heel erg gaan missen! Henk, geniet van je pensioen! Personeel en directie van OBS De Gezellehoek.