Promotiemuur Designer Outlet Roosendaal
Promotiemuur Designer Outlet Roosendaal Foto: Enrique Meesters

Meer verbinding toeristische plekken in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een splinternieuwe promotiewand, gevestigd in de parkeergarage van Designer Outlet Roosendaal, inspireert Roosendaal verder te verkennen. 


"De nieuwe promotiewand versterkt de verbinding tussen toeristische plekken in Roosendaal", zegt directeur Francois Peeters. "Een geweldige toevoeging voor bezoekers om zo nog meer van Roosendaal te ontdekken". Op de wand in Designer Outlet Roosendaal is de plattegrond van Leisurepark Roosendaal afgebeeld met een uitneembare folder waarin de ondernemers van Leisurepark Roosendaal worden uitgelicht. Ook kunnen bezoekers een gratis citymap van de hele gemeente meenemen. Zo worden bezoekers aangespoord nader kennis te maken met andere ondernemers, activiteiten en locaties in Roosendaal. "Leisurepark Roosendaal ontwikkelt zich tot de vrijetijdshotspot van West-Brabant", vertelt Nicky Broos, eigenaar PlaydĂ´me en voorzitter van de ondernemersraad in het Leisurepark. "Onze succesvolle samenwerking met Designer Outlet Roosendaal is daar een sprekend voorbeeld van". De promotiewand is onderdeel van een marketingproject van Roosendaal Citymarketing in samenwerking met Leisurepark Roosendaal en VVV Roosendaal. Het doel is de verschillende toeristische plekken te verbinden door bezoekers uit te nodigen langer in Roosendaal te blijven of nog eens terug te komen. 

Eerder werden al baniermasten geplaatst om de gastvrijheid te benadrukken. Een speciale webpagina voor Leisurepark Roosendaal werd gerealiseerd op de kanalen van www.bezoek-roosendaal.nl. En in een collectieve on- en offline marketingactie laten we gezamenlijk zien wat Leisurepark Roosendaal allemaal te bieden heeft.[n]