Pagina 104-107, Theekoepel, Oude Buisseheide, Zundert
Pagina 104-107, Theekoepel, Oude Buisseheide, Zundert Foto: Natuurmonumenten - Martin van Lokven

Workshop natuur en dans op de Oude Buisse Heide

Door: Marjanne Havelaar Algemeen

ROOSENDAAL - Op zondag 11 september, tijdens de open monumentendag, organiseert Natuurmonumenten in samenwerking met Roosendaal Danst een workshop natuur en dans op de Oude Buisse Heide.

Ontdek tijdens de open monumentendag wat dans, muziek en de natuur met elkaar gemeen hebben en laat je meevoeren op de beweging uit de twintiger en dertiger jaren waarin er een vloeiend lijnenspel in de kunsten zichtbaar is. Dans en natuur; een onlosmakelijk combinatie. Menige dansproductie is geïnspireerd op klanken en tonen uit de natuur. Choreograaf en dansdocent Kevin Ruijters neemt u mee in een dansworkshop waarin de natuur van de Oude Buisse Heide en de architectuur van ons prachtig atelier centraal staan. Kevin zal inzoomen op de beweging uit de20/30tiger jaren, waarin er een vloeiend lijnenspel in de kunsten zichtbaar is. Ontdek tijdens deze workshop hoe ook jij je kan laten inspireren door de prachtige geluiden. Luister, dans en ontdek! Deze workshop is ontstaan in samenwerking met van Meel consultancy dans, kunst en onderwijs. 

Workshop natuur en dans, zondag 11 september van 11:00 tot 12:30 uur op de Oude Buisse Heide. Kosten bedragen € 12,50 p/p. Wie mee wil doen, kan zich nu al opgeven. Voor meer info, kijk op de agenda van www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/oude-buisse-heide