Afbeelding
Foto: INGRID MOL

Jan Koevoet & Band Live op Cultuurplein Tongerlo

Door: Marjanne Havelaar Algemeen

ROOSENDAAL - Het succesvolle Jubileumconcert ‘Jan Koevoet - 20 jaar’, dat plaatsvond op 9 oktober 2021 in Schouwburg de Kring Roosendaal, krijgt een speciaal vervolg. Een concert van JanKoevoet Band Live op zaterdag 24 september 2022 op Cultuurplein Tongerlo te Roosendaal.

Ook nu weer met begeleiding van Manfred Jongenelis, Backing vocals en Showballet. Tijdens dit concert presenteert Jan Koevoet zijn nieuwe single. Maar dit is nog niet alles. Met het concert zal geld worden ingezameld voor het Prinses Maxima Centrum.

Benefietconcert 

Ook in 2006 gaf Jan Koevoet al eens een benefietconcert waarvan de opbrengst ten goede kwam aan Villa Pardoes. In 2007 volgde een benefietconcert voor CliniClowns en in 2009 voor Stichting Doe een wens. In 2013 ging de opbrengst van de single ‘Jij hebt ’n plek in mijnhart’ naar ‘Col Sensation’ en in ditzelfde jaar gaf hij twee benefietconcerten voor ‘NCFS/LivFoundation’. Dat nu geld wordt ingezameld voor het Prinses Maxima Centrum, heeft een belangrijke reden. “Hier wordt mijn kleinzoon Lenn (zes jaar) met zorg en liefde behandeld. Op16 augustus is bij Lenn de diagnose AML (Acute myeloïde leukemie) gesteld. Met het concert willen we via donaties en de verkoop van speciaal ontworpen armbandjes geld inzamelen voor het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.”, vertelt Jan. 

Het benefietconcert op Cultuurplein Tongerlo is van 16.00 tot 18.00 uur. De entree is gratis. Kijk voor meer informatie op de officiële website van Jan Koevoet, www.jankoevoet.nl.