De Deense film 'Druk'.
De Deense film 'Druk'. Foto: OLTN

Open Air Bioscoop in
Openluchttheater Nispen

NISPEN - Stichting Openluchttheater kijkt, ondanks het herfstige weer, terug op mooie voorstellingen van Lad'Sing en de DickHagemanBand op zondag 18 september.


Onder prettige belangstelling werd onder de overkapping in het theater de regen getrotseerd en genoten van fijne muziek. 

Nu is het vooruit kijken naar zaterdag 24 september. In samenwerking met Filmhuis Cinema Paradiso zal er een Deense film in de openlucht getoond worden. 'Druk', (in het Engels vertaald als 'Drunk') is de prijswinnende film van regisseur Thomas Vinterberg en verteld het verhaal van 4 docenten die een bijzondere theorie in de praktijk gaan testen. Ze hebben namelijk vernomen dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in het bloed geestverruimend werkt, problemen vermindert en creativiteit verhoogd. Allen enigszinds uitgeblust in hun werk; vatten het plan op om dit eens serieus met elkaar te gaan onderzoeken en beleven. Wat dit voor uitwerking heeft en hoe dit verder verloopt kunt u zelf komen bekijken. Aanvang film 20.30 uur. Kassa open 20 uur. Kijk voor de meest recente informatie op www.oltn.nl of volg het Openluchttheater Nispen op Facebook.[n]