Selectie die overwinning pakt in Utrecht
Selectie die overwinning pakt in Utrecht Foto: Bristol Team

Tweede overwinning op rij voor Bristol/Logiestick.bv

ROOSENDAAL - Afgelopen vrijdag werden de auto`s richting Utrecht genavigeerd. In de spelersgroep zitten nog twee spelers in de lappenmand maar waren wel mee afgereisd. Noël van Kaan en Achraf el Bouksaki hopen a.s. vrijdag weer aan te sluiten.

Het was bij de eerste minuten duidelijk dat JCK te pakken was. Dat gevoel lieten de geel/zwarte gelijk merken. Het waren dan ook de Roosendalers die dankzij Rachid Achabar op voorsprong kwamen. De thuisploeg schrok meteen wakker en kantelde direct de wedstrijd. Door verdedigende fouten van Safouane el Allaoui en Yazid Shrir was de wedstrijd meteen anders. Met een ruststand van 2-1 ging men de kleedkamer in. De speech van coach Mohammed Ahrouch hielp niet meteen veel. In de 22e minuut lag de bal achter Wassim Achabar. De goalie zou hierna uitgroeien tot de man van de wedstrijd. Met zeer cruciale reddingen hielp hij zijn ploeg aan de overwinning. Jawad Bouttaoune, Salah Jaddi 2x en Rachid Achabar konden bijdragen aan de 3-5 overwiining. Door dit resultaat klimt Bristol/Logiestick.bv naar de middenmoot. Vrijdag wacht thuis ZVS/Bodemflex dat met twee punten achterstand op de huid zit. Wederom een belangrijke wedstrijd, maar de flow zit er op dit moment goed in.