Introductiedagen voordelige DB
Huisselectie keukens

Aansprekend, nog scherper geprijsd met dezelfde voordelen! Dat kenmerkt de nieuwe collectie keukens die Ardi Keukens in Sint-Annaland – onderdeel van DB KeukenGroep – deze maand lanceert onder de naam DB HuisSelectie. Speciaal voor deze nieuwe lijn keukens worden er introductiedagen met cadeaus georganiseerd van woensdag 23 tot en met zaterdag 26 november in alle vestigingen.


Het assortiment DB HuisSelectie omvat een serie fronten, werkbladen, accessoires en apparatuur die zijn geselecteerd op de beste prijskwaliteit-verhouding. Dankzij grootschalige inkoop kunnen ze tegen nog scherpere, netto prijzen aangeboden worden met behoud van al hun unieke voordelen. Tijdens de introdagen kunnen klanten kennis maken. Er zijn speciale acties zoals een gratis pannenset of ovenschalen bij aankoop van een set DB HuisSelectie apparatuur. Ook zijn er diverse kookdemo’s en kan de bezoeker zich laten inspireren over energiebesparing middels keukenapparatuur. Wist u bijvoorbeeld dat u met handige accessoires zoals de grillplaat, teppan yaki en braadslede beter kunt grillen en braden op de nieuwste inductiekookplaten? En dat recirculatie in combinatie met werkbladafzuiging een middel is om energie te besparen? Meer informatie vertelt men graag in de showroom. Het zullen weer ouderwets gezellige en feestelijke dagen worden zoals we gewend zijn van DB KeukenGroep.


Beste prijskwaliteit verhouding

Aart de Bruin, directeur bij DB KeukenGroep, is enthousiast over de veelbelovende collectie nieuwe keukens. “Veel huishoudens worden geconfronteerd met stijgende kosten. Deze nieuwe selectie is daar een goed antwoord op. Vriendelijk geprijsde kwaliteitskeukens met wél 10 jaar garantie op de montage door DB monteurs, de beste service, gedegen advies, transparante prijzen en onze Doen-zoals-Beloofd mentaliteit. Een unieke combinatie die je alleen in de DB HuisSelectie tegenkomt en waarmee we ons blijvend onderscheiden in de branche.”


Wooninspiratie 2023

In de showrooms vindt u ook de nieuwste woontrends terug die gepresenteerd zijn op de internationale woonbeurzen. U doet mooie ideeën op hoe de keuken als onderdeel van het totale interieur kan worden vorm gegeven. Een bezoek aan de showrooms belooft dus ook weer volop nieuwe wooninspiratie en de nieuwste keukentrends.


Hoogste klanttevredenheid

DB KeukenGroep verzorgt ruim 30 jaar keukens in allerlei stijlen en prijsklassen en heeft showrooms door het hele land. Dankzij haar unieke werkwijze heeft DB KeukenGroep een hoge klanttevredenheid van gemiddeld 9,6 weten te bereiken. Het mooie is, dat DB KeukenGroep, ondanks haar groei, haar kleinschalige manier van werken heeft vastgehouden. Zo kunnen we als groot keukenbedrijf trouw blijven aan ons aloude concept van netto prijzen, uitmuntende service en hoogste klanttevredenheid. Bezoek Ardi Keukens in Sint-Annaland of ga naar www.dbkeukengroep.nl/huisselectie.[n]