2 heren teams van Dynamo-Roosendaal behalen goud

ROOSENDAAL - Op zondag 13 november werd in Weert de teamwedstrijd najaarscompetitie regio zuid gehouden voor de jongste jongens van de wedstrijd selectie van Dynamo-Roosendaal. 


Teun van Eekelen en Senn Antonissen komen beide uit in de Instap A divisie en mochten met 3 andere turners van Tensor turnen Weert als team meedoen aan deze wedstrijd. Dit deden ze erg verdienstelijk door als team de 1e plaats te bemachtigen. Ook werden er tijdens deze wedstrijd ook individuele allround medailles uitgereikt. Senn had mooie oefeningen op sprong, voltige en ringen en wist hiermee individueel 7e te worden. Teun had de hoogste scores van allen op brug en vloer en wist op sprong de 2e hoogste score te behalen. Hij kreeg dus ook volledig terecht het goud omgehangen.


Pupil B divisie

Ook Zito Saarloos en Dylan Meesters deden mee aan deze team wedstrijd in de pupil B divisie. Met 3 turners van GV Delta Sport vormde zij een team, ook deze heren wisten als team de gouden beker te winnen. Voor hen werd ook een individueel klassement bijgehouden. Dylan was de beste op vloer en ook op voltige, ringen en rekstok behaalde hij hoge scores. Hij werd 3e van allen. 

Zito was de beste op ringen, brug en rekstok en haalde het zilver hiermee. Voor alle jongens een geweldige wedstrijd en dit beloofd wat voor het nieuwe seizoen. 


Eerste internationale wedstrijd

De oudste heren hadden op 29 oktober hun eerste internationale wedstrijd in het Belgische Melsele. Bas Wijnsma en Joram Brouwers vormde voor deze gelegenheid een team met 4 andere turners van Prins Hendrik Vught en GV Voorwaarts Veldhoven en deden mee bij de senioren. Er waren teams uit meerdere landen zoals Duitsland, Engeland, Belgiƫ en Frankrijk waar zij de strijd mee aangingen. Joram had mooie oefeningen op voltige en brug. Bas wist op rekstok, sprong en voltige hoge scores weg te zetten. Met hun team werden ze 11e, een mooie prestatie op zo een groot toernooi. Ook interesse in turnen? Kijk eens op www.dynamo-roosendaal.nl[n]