Het winnende team tegen Beringe
Het winnende team tegen Beringe Foto: Bristol Team

Bristol/Logiestiek nestelt zich in de middenmoot

ROOSENDAAL - Afgelopen vrijdag was er weer een lange reis gepland. De navigatie werd ingevoerd met de bestemming Beringe 90 minuten rijden voor een belangrijke wedstrijd. Op 10 kilometer afstand van de Duitse grens.

Twee spelers bleven geblesseerd thuis, maar er was voldoende kwaliteit binnen de groep. Na de slipper van vorige week thuis ( 2-2 gelijk tegen ZVS) wisten de mannen van Mohammed Ahrouch wat te doen.

Beringe stond voor dit duel vier punten voor op de ranglijs. Met de in topvorm verkerende Salah Jaddi werd binnen 2 minuten de 0-1 geforceerd. Beringe hielp Bristol/Logiestiek nog een handje door een eigen doelpunt op het bord te krijgen. Een beter begin kon men niet wensen. Yazid Shir deed er vlak voor rust nog een schepje bovenop en zo ging men de kleedkamer in met een comfortabel 0-3 voorsprong.

Tweede helft

In de tweede helft liep Bristol/Logiestiek verder door een doelpunt van Rachid Achaber. Maar bij Beringe kreeg Jeroen Verkennis het op zijn heupen. Hij scoorde de 1e treffer voor de thuisploeg. Helemaal spannend werd het toen de Limburgers een strafshop toegekend kregen. Deze werd echter gestopt door Wassim Achabar. De Roosendaalse vereniging was weer even wakker en Younes Ben Khedda maakt de marge weer wat groter. Maar zoals eerder vernoemd wilde een speler van Beringe zich niet zomaar gewonnen geven. Met twee treffers gaf het zijn ploeg nog enigszins hoop. Noel van Kaam schoot deze in flarden. In de 39e minuut bezorgde hij de definitief de winst.

Volgende wedstrijd

Het was een heerlijk terugreis richting Brabant met drie punten in de tas.

Door dit resultaat zit het Bering nu met één punt achterstand op de huid. Bristol/Logiestiek bezet nu de vijfde plek op de ranglijst. Eerst volgende wedstrijd is nu 16 december thuis tegen Transito. Dit is teven de laatste wedstrijd van het jaar 2022.