Afbeelding
Foto:

Nieuwe winkel: Vuurwerkfeestje.nl Megastore

ROOSENDAAL - Na twee jaar met een vuurwerkverbod mogen inwoners van Roosendaal rond de jaarwisseling weer siervuurwerk afsteken. Om het mooiste vuurwerk aan te schaffen, kunnen ze vanaf nu terecht bij de Vuurwerkfeestje.nl Megastore.

 

In dit pand zijn vuurwerkliefhebbers Rico den Boer en Thierry Plas al maanden druk bezig om alles klaar te maken voor de verkoopdagen in december. In de showroom is nu al het assortiment te bekijken én te bestellen. Ook ligt er een groot assortiment categorie F1-vuurwerk in de schappen, wat 365 dagen per jaar gekocht en afgestoken mag worden.

Rico: “Onze slogan is: alleen het beste van Nederland én België. Met zo’n 175 artikelen in het assortiment hebben we siervuurwerk voor ieder budget. Wij selecteren de meest spectaculaire artikelen van zes verschillende leveranciers. Kwaliteit gegarandeerd dus!”

Bestellen kan via de webshop www.vuurwerkfeestje.nl of in de winkel. Afhalen van bestellingen en losse verkoop op 29, 30 en 31 december. Kijk voor openingstijden op www.vuurwerkfeestje.nl.[n]