Illse en Bas met dj's Jeroen Kijk in de Vegte en Jan-Willem Roodbeen
Illse en Bas met dj's Jeroen Kijk in de Vegte en Jan-Willem Roodbeen Foto: Peter v.d. Molengraaf

Top 2000 stembus van NPO Radio 2 in Roosendaal

ROOSENDAAL - Vrijdag 2 december was de Top 2000 stembus van NPO Radio 2 op bezoek bij Illse van de Molengraaf in Roosendaal. Illse is één van de organisatoren van de Top 2000 van Roosendaal en werd een paar weken geleden benaderd door NPO Radio 2 met de vraag of de stembus langs mocht komen. 


Tijdens een 3 minuten durend interview werden er vragen gesteld over de Top 2000 van Roosendaal. De dj's Jeroen Kijk in de Vegte en Jan- Willem Roodbeen namen dit interview af vanuit een enorme stembus die door de straten van Roosendaal reed. Hoe leuk is het dat er lokale initiatieven zijn rondom de Top 2000! De Top 2000 van Roosendaal is een muziekevenement in de kleine zaal van Schouwburg de Kring dat op 16 en 17 december plaatsvindt. In Roosendaal is dit al sinds 2012 een jaarlijks terugkerend feestje in de maand december. 

Wilt u dit muzikale feest meemaken, waarbij 13 geweldige vocalisten uit Roosendaal verschillende klassiekers uit de Top 2000 ten gehore brengen mét liveband, terwijl ú lekker meezingt met een drankje in uw hand? Kijk dan snel op www.dekringroosendaal.nl voor de laatste kaarten.[n]