Leden van de wedstrijdspringgroep van Olympia.
Leden van de wedstrijdspringgroep van Olympia. Foto: G.V. Olympia kapelle

Wedstrijdspringgroep Olympia scoort goed

Sport en vereniging

KAPELLE - Wow, wat een prijzen konden we meenemen naar Kapelle!! Afgelopen zaterdag was de regiospringwedstrijd voor leden van de wedstrijdspringgroep van G.V. Olympia Kapelle in Oostburg in het ABC niveau waarvan A het hoogste niveau is. En wat een fantastische sprongen hebben jullie laten zien en dat is dan ook flink beloond.

Junioren C

De junioren C, Bo Bruijnooge, Lindy en Noa van der Weiden, Monica en Daphne Weststrate, Brechje van Dam, Yenthe Ganzeman en NoƩmi Cappon waren toch wel de verassing van de dag, als jongste meisjes waarvan de jongste nog maar 9 is sprongen ze tegen meisjes van wel 14/15 jaar en daar dezen ze zeker niet voor onder. Ze scoorden hoge punten op de Airtumbling wat een 1e plaats opleverde! op de minitrampoline werden ze 3e , op de pegasus eindigden ze op de 8e plaats. En ze behaalden ook nog eens de hoogste dagscore in het C niveau en maken promotie naar het B niveau.

Junioren B

De junioren B, Noa van der Weiden, Lieke Sandee, Tess van Waarde, Sanne Rijswijk, Annika Franken, Lisa Raadtgever, Iris Goedegebure, Brenda Scheepstra en Ilse Boomsma wisten op alle toestellen, zowel op Minitrampoline, Airtrack, Pegasus en Tafel een 1e plaats te behalen. Op het toestel Tafel en op de Airtrack behaalden ze meer dan 20 punten wat betekend dat ze promotie naar A maken.

Senioren A/B

De senioren A/B, Meike van Belzen, Charlotte Moeleker, Sanne Mondeel, Anne van Strien, Roxanne Cappon, Angela Jansen, Isa van Waarde, Inge Hoogesteger en Melanie Nieuwenhuize hebben ook op alle 4 de toestellen een 1e plaats behaald, op de minitrampoline sprongen ze al op het hoogste A niveau, met op het toestel Tafel en op de Airtrack ook een promotie naar het A niveau. Daarnaast heeft dit team ook de hoogste dagprijs in het B niveau behaald.

Het was weer een leuke, gezellige dag met top resultaten voor Olympia.