Vrijdag 8 april

Ladies Night

19:00 | De Wemel

Vrijdag 8 april van 19.00-21.30 uur Ladies Night in Dorpscentrum de Wemel! Met modeshows van de voorjaars en zomerkleding van Natasje Mode. Laat je verwennen en inspireren! Leuke stands met o.a. kleding, schoonheidsverzorging, sieraden, leuke hebbedingetjes, etc. Kom ook, neem je vriendinnen mee, maak kans op de superhoofdprijs en ontvang een goodiebag (op=op)!

 

Britta Maria presenteert ‘Aznavour, mon Amour’

20:00 | Lucter et Emergo

Vrijdag 8 april in dorpshuis Luctor et Emergo in Rilland is er een theaterconcert: Britta Maria presenteert ‘Aznavour, mon Amour’. Het gaat over Charles Aznavour, de zanger, componist en tekstschrijver uit Frankrijk. Hij veroverde de hele wereld met zijn liedjes en stem. Zijn rijke oeuvre wordt bezongen door zangeres Britta Maria (chansons van Schoonheid en Troost) en pianist/zanger Maurits Fondse. Matthijs van Nieuwkerk noemde hem één van de beste pianisten van Nederland. Oleg Fateev speelt accordeon en Simone Sue is een drummer/percussioniste uit Brazilië. Ze spelen de prachtige chansons van Aznavour en vertellen tussendoor over zijn leven. Kijk voor meer informatie op www.podiumreimerswaal.nl.

 

Zaterdag 9 april

Koor en samenzang middag

15:00 | Hervormde kerk

Middag concert op zaterdag 9 april, een koor en samenzang middag in de Hervormde Kerk van Yerseke. Medewerking zal verleend worden door het mannenensemble Goes 2021 o.l.v. Ron van Ommen, en het MusicTeam o.l.v. Peter Wildeman. Orgel Martijn Kooijman. Piano Peter Wildeman. Algehele leiding. Ds Fokkema. Collecte is bestemd voor: stichting Ontmoeting, Stichting zorghoeve Sequoiahof en Stichting Jemima.Reserveren verplicht via www.stichtingzeelandzingt.nl max. 250 personen. Er is ook nog een mogelijkheid om de uitzending online te volgen via live.cannect.nl. De aanvang middagconcert is 15.00 uur en de uitzending begint om 19.30 uur.

 

Orgelmuziek in Passietijd

16:00 | Hervormde Kerk

De opening van onze concertserie 2022 wordt verzorgd door Mark Christiaanse met een orgelconcert in het teken van de Passietijd. Ruim drie jaar na zijn aanstelling als vaste organist in de Hervormde kerk van Kapelle geeft Mark voor de eerste keer een orgelsoloconcert op het mooie Bätz-Witte orgel maar ook het Nijsse-koororgel komt aan bod dat sinds 2020 in de kerk staat. Zo klinkt de Fantasie-Sonate van Samuel de Lange over Psalm 22, lijdenskoralen van Johann Sebastian Bach, de variaties over ‘Ik wil mij gaan vertroosten’ van Jacob Bijster en meer! Kom ervan genieten, van harte welkom! Voor kaarten en meer informatie zie onze website: www.batzwitteconcertskapelle.nl. Zaterdag 9 april om 16.00 uur in de Hervormde kerk van Kapelle.


 

Klooster en Van der Meulen met ‘Tijd Zat’

20:00 | Lucter et Emergo

Zaterdag 9 april is er cabaret in dorpshuis Luctor et Emergo in Rilland: Klooster en Van der Meulen met ‘Tijd Zat’. Marieke Klooster en Sanneke van der Meulen treffen elkaar in on- en benulligheden die ertoe doen: ‘rokjesdag en de eeuwige jeugd’, ‘help! Ik word vergeten!’ ‘Tijd zat!’ is een hilarische, ontroerende en krachtige worsteling in slechts anderhalf uur tijd, waarin twee vrouwen van dertig en vijftig het liefst de tijd stil willen zetten. Kijk voor meer informatie op www.podiumreimerswaal.nl.


 

Woensdag 13 april

Bingo

19:15 | Dorpshuis Kaj Munk

Vrouwen Gilde Hansweert Organiseerd een Bingo alleen voor Dames Locatie "Kaj MUNK" in Hansweert Woensdag 13 April Aanvang 19:30. Zaal open. 18:45 uur. Contact persoon: Addy v.d. Guchte, tel. 0113-383038.