De Junioren en Senioren van de selectie Olympia Kapelle
De Junioren en Senioren van de selectie Olympia Kapelle Foto: Olympia Kapelle

GV Olympia naar Zeeuwse Kampioenschappen turnen

Door: Britta Janssen Sport en vereniging

KAPELLE - Met bijna alle turnsters van G.V Olympia Kapelle van de selectie reisden we af naar Vlissingen om deel te nemen aan de Zeeuwse Kampioenschappen. Het was een gezellige leuke dag met mooie resultaten van iedereen!! Dit was ook gelijk de laatste wedstrijd weer van het seizoen voor onze turnsters, en dan ook een leuke afsluiting, met veel medailles die ze in ontvangst mochten nemen.

Voor de pre-instap en instappers was het zelfs hun 1e wedstrijd, heel spannend maar wat ging het al goed. Bij de jongste deelnemers pre-instap N7 werd Amalia Mamedova 4e, Sanne Coomans 7e en Elle van Boven 10e. In de categorie instap N6  werd Bo Bruijnooge knap 1e, Lindy van der Weiden 2e, Alysha Wrench 5e en Amelia Kakkebeeke 6e. Elayna Marcusse eindigde in de categorie instap N7 op de 14e plaats gevolgd door haar teamgenootjes Tiara Vlieland 15e en Emmy Mol 16e. Bij de pupillen 2 N5 werd Inke van Eck 8e. In de categorie Jeugd F wist Tess van Waarde een 1e plaats te behalen, Fiona Karelse werd in diezelfde categorie 3e. In de categorie Jeugd G Wist Noémi Cappon als hoogste te eindigen ze werd 8e Gevolgd door Noa van der Weiden met een 10e plaats, Tess koomen 11e , Yenthe Ganzeman 14e en Yinthe Neels eindigde op de 17e plaats. 

Bij de junioren E wist Annika Franken het brons te winnen met een mooie 3e plaats, gevolgd door Brenda Scheepstra 5e, Lisa raadtgever 6e en Sanne Rijswijk werd 11e. Ilse Boomsma (junior F) wist een mooie 4e plaats te behalen, Romeé Ots werd 8e. De oudste meiden van de selectie de senioren waren later de dag nog aan de beurt, bij de senioren D wist Isa van Waarde een mooie 2e plaats te behalen, Roxanne Cappon werd 4e en Anne van Strien 6e, bij de senioren E wist Charlotte Moeleker de hoogste score neer te zetten met een 2e plaats gevolgd door Sanne Mondeel 3e en Julia van Liere 5e. Ook wist de bovenbouw een 4e plaats te behalen met de hoogste dagscore in het teamresultaat.