Artikelen in deze editie

KAPELLE - De re-enactors die tijdens Toujours Kapelle voor een aantal dagen te vinden waren op het veld, zoals de Fransen in de oorlog, speelden de afgelopen week een grote rol in het laten zien van het leven van een militair zoals dat was in de oorlog.

KAPELLE - Afgelopen week vond Toujours Kapelle weer als vanouds plaats. De hele week stond in het teken van de Franse herdenking in Kapelle. Vooral bij oorlogsmuseum Memorial 40-45 was er veel te doen.

KAPELLE - In het kader van Toujours Kapelle bezocht OBS Wemeldinge museum Memorial 40-45. Ook was groep acht dit jaar aan de beurt om tijdens de Franse herdenking bloemen te leggen bij de Franse graven.

Feestavond gemeente Kapelle gaat door op 16 juli

Demonstratiewedstrijd ringrijden Borssele uitslagen

Franse Slag Mars in prachtig wandelweer

Vrijwilligers gezocht voor locaties VluchtelingenWerk

Helderziende waarnemingsavond

Kerkelijke vieringen in Reimerswaal

Fanfare Vrijheid Eendracht in de Manhuistuin

Bibliotheek en GGD Zeeland werken samen

MEGAbed verkoopt M line matrassen als zoete broodjes

Uitgeverij de Bode valt in de prijzen: A.M. Bandaprijs én beste sportfoto

WESTKAPELLE - Paul Aangeenbrug is sinds 1993 eigenaar van Aangeenbrug Electro. Hij startte het bedrijf als eenmanszaak, dat nu is uitgegroeid tot professioneel witgoedbedrijf, met meerdere monteurs in dienst.

Uit het KVK handelsregister blijkt dat het aantal foodtrucks tussen 2017 en 2022 gestegen is van 1.189 naar 2.495. Dat is een flinke toename van maar liefst 110 procent.