Julia die een ring steekt.
Julia die een ring steekt. Foto: Ron Quinten

Grote jaarmarkt tijdens ringrijden te Wemeldinge

Sport en vereniging

WEMELDINGE - Op zaterdag 2 juli zal er in Wemeldinge een grote jaarmarkt plaats vinden, tijdens de jaarlijkse ringrijderijwedstrijd van 10.00 tot 17.00 uur.

Een grote jaarmarkt in het centrum van Wemeldinge met bijna 100 kramen met o.a. vers fruit, kaas, worst, kleding, lederwaren enz. Speciaal tijdens deze dag zijn er circa 15 kramen met oude ambachten, zoals Zeeuwse borstbeelden, babbelaars bakken, pottenbakken, origami en nog veel meer! Deze jaarmarkt wordt muzikaal omlijst door een gezellige dweilband, ook voor de kinderen is er voldoende entertainment. We hebben bewust gekozen voor de 1ste zaterdag in juli, daar er dan altijd al de jaarlijkse wedstrijd van ringrijderij “Ons Genoegen” in samenwerking met OKK plaats vindt in de Dorpstraat. Hier aansluitend naast de baan tot aan het einde Wilhelminastraat “de jaarmarkt”, maakt deze dag voor u als bezoeker een waar evenement. Kom gezellig 2 juli naar ons Dorpsfeest!

Er zijn nog een aantal standplaatsen vrij! Lijkt u het leuk om op deze markt te staan, neem dan contact op met Edwin Hofs, tel. 06-23501039 of hofs@zeelandnet.nl.