Vrijdag 17 juni

Benefietconcert

20:00 | Camping Zon en Zee

Op 17 juni zal een concert plaatsvinden uitgevoerd door het zangduo DiSt. In samenwerking met Camping Zon en Zee worden de overwegend Oekraïnse gasten getrakteerd op liederen van bekende artiesten uit de jaren 70, 80 en 90. De toegang is gratis, maar een vrijblijvende gift t.b.v. de ondersteuning van de Oekraïners op de Camping in Yerseke zal zeker gewaardeerd worden. Het benefietconcert start om 20.00 en duurt tot 22.00 in de kantine van Camping Zon en Zee. 

 

Zaterdag 18 juni

Rommelmarkt

9:30 | Goud Grondverzet

Zaterdag 18 juni rommelmarkt in Waarde, t.g.v. het bouwfonds van de Ger. Gem. in de loods en op het terrein van Goud Grondverzet, Weelweg 10e. Ook staan er verschillende kraampjes, is er een foodplein en zijn er verschillende activiteiten, waaronder een escaperoom. Ook verkoop bij opbod. Iedereen hartelijk welkom van 9.30-15.00 uur.

 

Maandag 20 juni

Waarom bloeien bloemen?

20:00 | Fruitteeltmuseum

Deze prikkelende vraag staat centraal in de lezing die prof. dr. Rinus Sommeijer geeft in het Fruitteeltmuseum te Kapelle op maandag 20 juni as. Professor dr. Rinus Sommeijer was tot zijn pensionering als onderzoeker en docent verbonden aan de universiteit van Utrecht. Hij is expert op het gebied van bijen. De lezing gaat over de wereld van bijen, hun specifieke rol bij de bestuiving, hoe ze leven en welke bedreigingen er zijn. De lezing wordt georganiseerd in het kader van 25 jaar Fruitteeltmuseum. Aanvang 20.00 uur, de lezing duurt tot ca. 22.00 uur. Zaal open 19.30 uur. Plaats: Fruitteeltmuseum, Annie M.G. Schmidtsingel 1, 4421 TA Kapelle. www.fruitteeltmusuem.nl