Johan Vogelaar steekt de ring.
Johan Vogelaar steekt de ring. Foto: -

Uitslag jaarwedstrijd
ringrijden Wemeldinge

WEMELDINGE - Afgelopen zaterdag heeft ringrijderijvereniging “Ons Genoegen” uit Wemeldinge de jaarwedstrijd in eigen dorp gereden.


De wedstrijd en de gelijktijdige jaarmarkt trokken veel bezoekers en het was dan ook een gezellige dag. Bloeme Foudraine heeft een groot deel van de dag aan kop gestaan, maar moest uiteindelijk haar plek afstaan aan Bert van Meurs. Na een kamp tegen Ramona van Alphen is Bert winnaar van het dag klassement geworden. Ramona eindigde op de tweede plek en Bloeme als derde. De prijs voor de mooiste versiering ging naar Ilse Eversdijk, gevolgd door Ramona van Alphen op de tweede plaats en Sandra de Dreu op de derde plaats. Na een kamp van slechts drie beurten werd Inge van den Dries de eigenaresse van de pollepel. ’s Middags won Ramona een diner bon na een ontzettend spannende kamp die doorging tot de ring van 14 mm. 

De dag werd beëindigd met een stoelendans te paard die werd gewonnen door Debora Meeuse. Jorina de Waard eindigde op de tweede plaats en Sandra de Dreu werd derde. Kortom, het was een prachtige dag met mooie prijzen en veel plezier![n]