Afbeelding

Open volleybaltoernooi in Kruiningen

Algemeen

KRUININGEN - Maandag 19 september organiseert de gemeente Reimerswaal in het kader van de Nationale Sportweek een open volleybaltoernooi in de sporthal in Kruiningen.

Vanaf 19.00 uur starten de wedstrijdjes. De tijdsduur van de duels en het hele toernooi zijn afhankelijk van het aantal teams dat deelneemt. Deze volleybalavond is recreatief van aard. ‘Natuurlijk mag je fanatiek zijn, maar we spelen vanuit plezier en met respect voor elkaar’, laat de gemeente Reimerswaal weten. ‘Een keiharde smash of een sprongservice op iemand die zelden volleybalt is dan ongepast. We hanteren zoveel mogelijk de normale wedstrijdregels, maar op detail wijken we iets af, zodat iemand die niet geheel bekend is met de spelregels, over bijvoorbeeld het doordraaien of iets te lang balcontact bij de bovenhandse techniek, niet direct bestraft wordt. Heeft u als familie, straat, wijk, kerkelijke organisatie, bedrijf of vriendengroep zin om mee te volleyballen, meld dan een team dan aan via www.inreimerswaal.nl/volleybaltoernooi-kruiningen.’

Inschrijven kan per team van minimaal 6 spelers, maar kan eventueel ook individueel. Bij de aanmelding kan er bij voldoende teams aangemeld worden in recreatieve poule of in een prestatieve poule. Zijn er niet voldoende teams, dan worden alle teams in één poule geplaatst.

Mail voor vragen en meer informatie naar j.van.langevelde@reimerswaal.nl.