Vrijdag 23 december

Kerstmaaltijd 

17:30 | Petrakerk

Zin om even onder de mensen te zijn? We nodigen u van harte uit voor een gezellige kerstmaaltijd. Deze zal gehouden worden op 23 december in de Petrakerk en wordt georganiseerd door Deelcafé De Buurvrouw. Dit in een mooie samenwerking met een jeugdvereniging van de Petrakerk. Een aantal Syrische koks zullen voor een heerlijk buffet zorgen. Inloop vanaf 17.30u. Deelname is gratis. Er zal een collecte worden gehouden voor het goede doel van De Buurvrouw van dit kwartaal: stichting Gulugufe, een mooi project in Malawi. Opgeven kan via stichtinghartelijk@gmail.com. Let op: Deelcafé De Buurvrouw is in de kerstvakantie gesloten.



Kerstconcert OKK Wemeldinge en Zeeuws Mannenkoor

19:30 | Maartenskerk

Op vrijdagavond 23 december geeft muziekvereniging OKK Wemeldinge en het Zeeuws Mannenkoor een gezamenlijk kerstconcert in de prachtige Maartenskerk in Wemeldinge. Muziekvereniging OKK (onder leiding van Patrick Geerts) en het Zeeuws Mannenkoor (onder leiding van Gunita Kronberga) zullen naast traditionele kerstnummers ook populaire kerstmuziek ten gehore brengen. Aanvang 19:30 uur. Toegang gratis, maar een vrije gift wordt zeer gewaardeerd.

 

Zaterdag 24 december

Kerstzangdienst in Krabbendijke

21:00 | Hervormde Kerk

Kerstzangdienst 24 december in de Hervormde Kerk, Dorpsstraat, Krabbendijke. Thema “Kind van de Rekening". Kerstboodschap in lezingen, meditatie en gebed. Samenzang met orgel, koperensemble, zang van Chr. Mannenensemble. Aanvang dienst 21.30 uur; Kerstmuziek vanaf 21.00 uur. Organisatie: 3 plaatselijke PKN gemeenten.

 

Kerstavond zangdienst

21:30 | Maartenskerk

De Protestantse Gemeente Wemeldinge en de Vrije Evangelische Gemeente Wemeldinge willen samen met vele dorpsgenoten Kerst, het feest van de geboorte van Jezus Christus, vieren. We doen dat met een Kerstavond zangdienst op zaterdag 24 december in de Maartenskerk, Kerkweg 5, aanvang 22.00 uur. Het thema van deze Kerstavond is: Welkom ?. Over de betekenis van de geboorte van Jezus Christus voor ons mensen. Voorganger in deze dienst is dominee A. Eberson. Muzikale medewerking wordt verleend door Leen Marijs op het orgel en Muziekvereniging Oefening Kweekt Kunst o.l.v. Patrick Geerts. Vanaf 21.30 speelt OKK kerstliederen en vanaf 21.50 uur is er voorzang. Samen de geboorte van Jezus vieren, het geschenk voor alle mensen in alle omstandigheden van het leven. Wees hartelijk welkom en maak het mee!