overzicht reparaties 2021
overzicht reparaties 2021 Foto: Bert Huige

Meer dan driekwart aan spullen weer gerepareerd

MIDDELBURG - De statistieken zijn opgemaakt over 2021 van alle reparaties die Repair Café Middelburg heeft mogen ontvangen. 


We hebben ondanks de Corona crisis toch 793 reparaties kunnen doen, thuis of op onze vaste locatie. Hiervan is 78% gelukt en jammer genoeg 22% niet. Hieruit blijkt dat we toch nodig zijn en hulp kunnen bieden aan mensen die een reparatie niet kunnen betalen of anders hun spullen naar de milieustraat brengen. Een diversiteit aan spullen kwam voorbij. Stofzuigers, koffiemachines, kleding, ICT apparatuur en overwegend veel cassettedecks. De mensen hebben blijkbaar opgeruimd en komen veel oude cassettes tegen die zij terug willen luisteren, maar door het lange staan van de spelers drogen de rubber snaren uit en breken of slippen. Repair Café Middelburg kan deze snel en vakkundig vervangen. Dit geldt ook voor platenspelers met hetzelfde probleem.

Ondanks de Corona perikelen willen we toch de mensen van dienst blijven zijn. Daarom hebben we besloten om te gaan repareren op een iets andere manier, mede door de vele reparatieverzoeken via telefoon en e-mail. Een klein groepje vrijwilligers komt bij elkaar om uw reparaties onder de loep te nemen en hopelijk te herstellen. 

U kunt daarom uw reparatie aanmelden door ons formulier op de website www.repaircafemiddelburg.nl in te vullen, e-mailen naar info@repaircafemiddelburg.nl of appen/bellen met 06-23644823. U kunt dan de reparatie brengen op zaterdag 22 januari van 10:00 tot 11:30. 

De adresgegevens hiervoor krijgt u in ons antwoord. Let wel bij brengen de geldende Corona maatregelen in acht te nemen![n]