Tuingereedschap reparatie Repair Café Middelburg

MIDDELBURG - Onze bijeenkomst van zaterdag vijf maart staat in het teken van tuingereedschap. Heeft u een heggenschaar of grasmaaier die problemen vertoond? Onze vrijwilligers helpen u graag! 


Natuurlijk repareren wij ook uw andere spullen, zoals Airfryers, koffiemachines, stofzuigers, ICT spullen, kleding, fiets of wat u kunt dragen. Alleen geen witgoed. Er zijn veel onderdelen op voorraad om zo snel mogelijk de reparatie uit te voeren. U bent ook weer welkom om bij onze reparateurs plaats te nemen en zo te helpen met uw eigen reparatie. Geen QR-code of mondkapje is nodig.


Vrijwilligers gezocht

We zijn nog zoekende naar vrijwilligers om onze naai en ict afdeling te versterken. Heb je affiniteit met repareren van kleding of ICT apparatuur? Enige voorkennis is wel een vereiste. Interesse? Neem dan contact op met Bert Huige via info@repaircafemiddelburg.nl of kom gezellig langs om kennis te maken met het Repair team.


Aanmelden

Wilt u een reparatie alvast aanmelden dan kan dat via ons formulier op www.repaircafemiddelburg.nl, mail naar info@repaircafemiddelburg.nl of bel/app 06-23644823. 

U kunt natuurlijk ook langskomen op onze bijeenkomst van 10:00 tot 12:30 bij Bowling en Partycentrum "De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg. Wij nemen telefonisch contact met u op voor 15:00 om de reparatie op te halen of meer informatie te verschaffen. Wij vragen u dan ook met klem om tijdens de duur van de bijeenkomst telefonisch bereikbaar te blijven of aanwezig te zijn bij uw reparatie.[n]