Turnsters op de brug.
Turnsters op de brug. Foto: Gymnastiekvereniging Hygiëa

Turners gaan theater in tijdens voorstelling

Sport en vereniging

WESTKAPELLE - Op zaterdag 9 april gaat gym- en dansvereniging Hygiëa uit Westkapelle het theater in met een afwisselende voorstelling. Na twee jaar kunnen de leden van de vereniging eindelijk weer optreden voor publiek.  De middagvoorstelling begint om 13.45 uur en de avondvoorstelling om 19.15 uur. De zaal gaat een half uur voor aanvang open.

Een toegangskaartje kost €5,00 voor volwassenen en €3,50 voor kinderen. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij aanvang van de voorstellingen.

De kleuters gaan naar het Eftelingtheater en beelden diverse sprookjes uit. Daarnaast passeren diverse musicals de revue, zoals Kinky Boots, Mama Mia, Jungle Book en Grease. De selectie zal spectaculaire oefeningen laten zien in het Wereld Kerstcircus. En zo komen alle groepen tijdens de uitvoering aan de beurt voor een spectaculair optreden. Turnen, dansen, springen, steppen. Een avond vol verrassingen.

Gymnastiekvereniging Hygiëa is in 1954 opgericht en is sindsdien altijd een bloeiende vereniging geweest. De vereniging telt op dit moment ruim 275 leden. De lessen variëren van peutergym tot damesgym en van kleuterjazz tot stepaerobics en pilates. Maar ook vernieuwende sporten zoals (wandel) bootcamp, bodyfit en trampolinespringen zijn onderdelen van de vereniging. Uiteraard is er ook tijd voor ander vermaak zoals een jeugdkamp, speurtochten en wedstrijden.