De Boekenmolen ontvangt v.d. Kamp en Siegmann

MELISKERKE - Dit jaar kunnen we de Boekenweek weer echt vieren. Lody van de Kamp heeft het actieboek 'De nacht die mijn leven voorgoed veranderde' geschreven. Hoofdpersoon is Kasriël, een Joodse opa die het verschrikkelijke geheim dat hij al zijn hele leven met zich meedraagt, eindelijk onthult aan zijn kleindochter Mirjam.

 

Het verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt over het leven met oorlogstrauma’s en het leven dat daarop volgt. Ook voor deze tijd zijn er veel lessen uit te trekken. Het is een boek dat onuitwisbare indrukken nalaat. Iedereen krijgt het tijdens de Boekenweek cadeau bij aankoop van €15 aan boeken.


7 en 8 april
Lody van de Kamp, schrijver en rabbijn, komt over dit boek en meer spreken op donderdagavond 7 april om 19.45 uur. Start ontvangst 19.30 uur. Entree: €5. Aanmelden mag, maar is niet per se nodig. Iedereen is welkom. Locatie: Odulphuskerk, Torenstraat 8 in Meliskerke. Natuurlijk is er een uitgebreide boekentafel aanwezig.
Vrijdagmorgen 8 april bezoekt Machteld Siegmann de boekhandel. Haar eerste boek ‘De kaalvreter' is een bestseller geworden. Haar nieuwe boek ‘Wachter op de morgen' is net verschenen. Ze praat en signeert in de boekhandel van 10.30 tot 11.30 uur. Hartelijk welkom.[n]