Afsluiter DJ Korsakoff op de Markt in Middelburg
Afsluiter DJ Korsakoff op de Markt in Middelburg Foto: RK Fotografie

Drukbezochte viering Koningsdag in Middelburg zonder wanklanken

Door: Redactie Algemeen

MIDDELBURG - De organisatie van Koningsdag 2022  in Middelburg, Stichting Evenementen Middelburg (SEM), kijkt terug op een zeer geslaagde editie van het jaarlijkse festival, dat voor het eerst sinds twee jaar weer georganiseerd kon worden op de Markt in de Zeeuwse hoofdstad.

René Koster van de SEM is tevreden over de feestdag: “het was drukker dan tijdens edities in voorgaande jaren. De mensen hadden duidelijk iets in te halen, na twee jaar. Het weer zat natuurlijk ook mee. Het was een heerlijke dag, met veel waardering voor het programma. Het publiek ging lekker uit z’n dak.” Wanklanken waren er niet, dit jaar. Van noemenswaardige incidenten was geen sprake.

Ook elders in Middelburg was er veel publiek bij de evenementen die waren georganiseerd. Er waren veel activiteiten in de wijken, die op veel bezoekers konden rekenen, maar ook elders in de binnenstad was er veel te doen. Zo waren er meerdere live acts op podia in de Vlasmarkt, en was het volle bak bij een optreden van de Ierse troubadour Pat Adams op Plein 1940, die aanstaande zaterdag nogmaals speelt op die plek.