Carla van Goudswaard en Harry Anders staan voor u klaar
Carla van Goudswaard en Harry Anders staan voor u klaar Foto: Ruud Mesu - JOGG Middelburg

Inloopuurtje Geldzorgen in de Zeeuwse Bibliotheek

MIDDELBURG - Hoe fijn en wat een opluchting zou het zijn als u financieel overzicht heeft.  


Maakt u zich weleens zorgen over uw financiële situatie? Door het niet op tijd kunnen betalen van rekeningen, het gemis aan overzicht of een toekomstige verandering thuis? Of omdat u geen contact kunt krijgen voor een betalingsregeling?
U staat er niet alleen voor. Maak het bespreekbaar en durf te vragen, want uw financiële gezondheid is belangrijk voor ons.
Dit kunt u doen tijdens het Inloopuur Geldzorgen (donderdags 10:00u-11:00u) op het InfoPlaza in de Zeeuwse Bibliotheek (ZB) aan de Kousteensedijk in Middelburg.


"Wij willen u graag vroegtijdig bereiken. Door een luisterend oor en passende hulp willen we voorkomen dat uw zorgen omslaan in een (ergere) schuldensituatie. Soms is 1 gesprek al genoeg om u het vertrouwen te geven weer verder te kunnen. En soms is er meer nodig en staan er ook na het eerste gesprek mensen met financiële kennis voor u klaar om met u aan de slag te gaan", aldus Carla van Goudswaard, initiatiefnemer.

De Gemeente Middelburg ondersteund dit initiatief. 

Ruud Mesu: "Het is zo belangrijk om ook financieel gezond te zijn om jezelf gelukkig en algemeen gezond te voelen. Maak daarom gebruik van deze mogelijkheid'.

 

Geldzorgen kunnen leiden tot stress. U heeft dan iemand nodig die u begrijpt en samen met u naar een oplossing werkt. Of iemand waarbij u uw verhaal kunt vertellen onder het genot van een kopje koffie.[n]