Flyeren voor Festival aan Zee
Flyeren voor Festival aan Zee

VLISSINGEN - Alle hens aan dek! Dat is het motto van Festival aan Zee, dat op zaterdag 28 mei voor de eerste keer wordt gehouden op het Badstrand in Vlissingen.


Met je voeten in het zand, ijskoud drankje in je hand, dansend aan de Zeeuwse kust. De locatie Badstrand Vlissingen heeft alle ingrediënten voor dé perfecte festivaldag, met een heerlijke line-up. De organisatie van het festival heeft veel zin om samen met alle bezoekers van het festival - er worden 5000 mensen verwelkomd op het festivalterrein - te gaan knallen. De teksten in de uitingen van Festival aan Zee laten er geen twijfel over bestaan:  die moedigen je bij voorbaat aan er een superdag van te maken: "doe je handjes in de lucht en gooi die heupen lekker los! Met de beste artiesten van Nederlandse bodem is stilstaan is onmogelijk. Zing, spring en dans mee met Emma Heesters, Tony Junior, Snollebollekes, Donnie, Flemming, Q-Music Maximum Hour, BIGGI, Buren van de Brandweer, Dyna, Isabel Provoost, Jean & Maron Hill, Party DJ W en vele anderen!"

Onderduiken
De volledige programmering van het evenement is te vinden op www.festivalaanzee.com. Naast een podium vol bekende artiesten, is er ook een Silent Disco in een opblaasduikboot. Bezoekers kunnen op drie verschillende festivallocaties  losgaan of 'onderduiken' op de eigen favoriete muziek. Bij de bar met speciaalbieren kan het ‘Festival aan Zee-biertje’ worden geproefd, én kunnen liefhebbers zich laten omtoveren tot een heuse Ibiza-prinses.

Festivalterrein
Het is de eerste keer dat Festival aan Zee wordt georganiseerd in Vlissingen. Voor het evenement wordt het Badstrand afgezet als festivalterrein. Op Boulevard Evertsen komen die dag veel fietsenrekken te staan, omdat verwacht wordt dat veel bezoekers met de fiets zullen komen. Mensen die kiezen voor de auto kunnen hun voertuig elders in de stad kwijt. De organisatie heeft flyers verspreid onder omwonenden, om hen te informeren over alle levendigheid voor de deur, van 11.00 tot 23.00 uur.[n]