V.l.n.r. Bart Elegeert, John de Looff en Marlinda de Jonge.
V.l.n.r. Bart Elegeert, John de Looff en Marlinda de Jonge. Foto: Joep Bremmers

MEGAbed verkoopt M line matrassen als zoete broodjes

OOST-SOUBURG - Het team van MEGAbed in Oost-Souburg en Kapelle is in het zonnetje gezet door een afvaardiging van M line. Uit handen van salesmanager Bart Elegeert en accountmanager Marlinda de Jong ontvingen zij een grote taart om te vieren dat MEGAbed in twee jaar tijd al 750 matrassen van het Nederlandse merk M line heeft verkocht. "Dat is er gemiddeld eentje per dag", rekent bedrijfsleider John de Looff niet zonder trots voor.


M line is een matrassenmerk dat zich focust op gezondheid en werkt veel samen met sporters en sportploegen. "Onder andere met het Nederlands olympisch team, het nationale damesvoetbalelftal en wielerploeg Jumbo-Visma", vertelt Bart Elegeert, salesmanager van M line. "Het is belangrijk dat sporters goed slapen en hun lichaam goed herstelt zodat ze de volgende dag weer kunnen presteren. Ze slapen zowel thuis als bij wedstrijden op onze matrassen om dat herstel te bevorderen. De matrassen worden speciaal voor ons in Nederland gefabriceerd, het is een echt Nederlands product. Daardoor hebben we korte lijnen, snelle levertijden en kunnen we goede service verlenen." 


Ergonomie
Het geheim van de M line matrassen zit hem in de ergonomie. "Ze zijn goed uitgebalanceerd en voorzien van drukverlagende eigenschappen waardoor je minder beweegt 's nachts. Op die manier sta je fitter op. Sommige mensen hebben zelfs minder slaap nodig omdat ze rustiger slapen." John de Looff heeft het succes van de M line matrassen zelf aan den lijve ondervonden. "De reacties van de klanten zijn heel erg goed, we verkopen er ook niet voor niets 750 in twee jaar tijd. En de samenwerking met M line is ook heel erg prettig." Veel van de klanten van MEGAbed komen uit de buurt, maar ook in de rest van het land weet men MEGAbed te vinden. "Klanten die ooit hun eerste bed bij ons kochten en nu ergens anders in Nederland wonen zien we toch ook terugkomen naar ons. Ons bezorgteam rijdt door heel Nederland."


Green Motion
Bijkomend voordeel van de matrassen van M line is dat er op de milieueffecten wordt gelet. "We gebruiken recyclebare materialen," weet accountmanager Marlinda de Jong. "We hebben nu de Green Motion matrassen geïntroduceerd en dat is een volledig circulaire matras, daardoor kunnen alle materialen worden hergebruikt. In heel veel matrassen zit schuim dat niet afbreekbaar is. In de Green Motion matrassen zijn de comfortlagen gemaakt van gerecyclede petflessen. Hierdoor zijn de matrassen tevens volledig anti-allergisch en voorkomen ze overmatig transpireren."


Karolingenmarkt
Om het succes van de M line matrassen te vieren heeft MEGAbed een speciale actie tijdens de Karolingenmarkt die op 28 mei voor het eerst sinds twee jaar weer kan worden gehouden. De Looff: "Tijdens de Karolingenmarkt krijgt iedereen die bij ons een M line green motion matras aanschaft de tweede matras gratis." Tevens is er voor elke M line klant een leuk presentje. Er is dan ook de hele dag een productspecialist van M line matrassen aanwezig.