Vrijwilligers van SVRZ een week lang in het zonnetje

MIDDELBURG - Van 13 t/m 18 juni 2022 organiseert SVRZ de Week van de Vrijwilliger. Een week lang worden de vrijwilligers van SVRZ in het zonnetje gezet. Op elke locatie vinden diverse activiteiten plaats, speciaal voor hen. Op deze manier laten we de vrijwilligers zien en voelen hoe blij we met hen zijn. Mensen die interesse hebben in vrijwilligerswerk kunnen tijdens deze week op elke hoofdlocatie binnenlopen voor een Groet & Ontmoet moment.


De inzet van vrijwilligers is onmisbaar voor de zorg die SVRZ aan de cliënten biedt. Bij SVRZ staat het welzijn van cliënten hoog in het vaandel en vrijwilligers leveren daar een grote bijdrage aan. We willen hen dan ook laten zien en voelen dat we ontzettend blij met ze zijn. Een hele week lang! Op elke hoofdlocatie van SVRZ vinden leuke en afwisselende activiteiten plaats. Denk aan een fietstocht, bingo, beweegactiviteit en filmvertoning. Uiteraard met lekkere hapjes en drankjes erbij.

Mensen die misschien vrijwilliger willen worden, kunnen tijdens deze week op elke locatie binnenlopen voor een Groet & Ontmoet moment. Tijdens deze momenten kunt u - zonder afspraak - binnenlopen en in een ontspannen sfeer een praatje maken en vragen stellen aan de vrijwilligers en vrijwilligerscoördinator. Zo komt u alles te weten over vrijwilligerswerk bij SVRZ. De mogelijkheden zijn talloos. U hoeft zich niet vooraf aan te melden. Op de volgende tijden en locaties bent u van harte welkom:
SVRZ Simnia: Dinsdag 14 juni 10.00-12.00u Zorginfraruimte de Kreek (Krekepad 37, Westkapelle). Donderdag 16 juni 14.00-16.00u Simnia (Simniapad 1, Domburg)
SVRZ 't Gasthuis: Zaterdag 18 juni 10.30-15.30u Hal van ‘t Gasthuis (Noordpoortplein 2, Middelburg).[n]