Summer City Survival Middelburg
Summer City Survival Middelburg Foto: RK Fotografie

Summer city survival terug in Middelburg

Door: Redactie Algemeen

MIDDELBURG - Vita Event uit Middelburg organiseert al jaren vele activiteiten voor verenigingen, bedrijven, overheden , families en vriendengroepen.  De activiteiten op de ijsbaan, op het strand of in één van de historische steden in Zeeland, zijn altijd uitdagend, grensverleggend maar het plezier staat altijd voorop.

Aan deze activiteiten is een nieuwe tak toegevoegd, namelijk Stadstochtenmiddelburg.nl. Tal van nieuwe activiteiten  waarbij deelnemers uitgedaagd worden in de Middelburgse binnenstad om samen op zoek te gaan naar oplossingen of gezamenlijk een uitdagend spel tot een goed einde te brengen. Voor alle opdrachten wordt de Middelburgse binnenstad als decor of als uitdaging gebruikt. Eén van de opdrachten is het overbruggen van een touwbrug over het historische Prins Hendrikdok. De deelnemers gaan één voor één over deze touwbrug naar de overkant. Mede doordat dit een spectaculair onderdeel is van de tochten heeft de organisatie ook speciaal voor de kinderen een zomerprogramma samengesteld, waarbij ook zij over de touwbrug kunnen gaan.

In de summer city survival krijgen de deelnemers een speciale kaart met route opdrachten in de binnenstad van Middelburg. Zo is er de selfie-opdracht, Archery , de codekraker en uiteraard de oversteek over de touwbrug bij het Prins Hendrikdok. Elke woensdagmiddag in juli en augustus (start 13 juli) kan men vanaf 13.00 tot 16.00 uur de kaart afhalen bij Stadstochten Middelburg aan de Lange Noordstraat 24, naast het stadhuis van Middelburg. De tocht is voor kinderen vanaf 6 jaar en dient onder begeleiding van een ouder gelopen te worden. Meer informatie op www.stadstochtenmiddelburg.nl.