Doortrappen: Veilig(er) fietsen op een elektrische fiets

VEERE - Veel actieve Veerse inwoners pakken elke dag de fiets voor een boodschap, visite of om een lekker stuk te fietsen door de Veerse landschappen. Tijdens het fietsen is het belangrijk dat u bewust bent van uw eigen positie in het verkeer. Zeker met de vele elektrische fietsen op de fietspaden.

Daarom organiseert Welzijn Veere, in samenwerking met o.a. Sportdorp Oostkapelle, Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) en Sport Zeeland het programma Doortrappen.


Dit programma is bedoeld om u als deelnemer van 50 jaar en ouder bewuster, veiliger en bedachtzaam te maken van uw positie en rol in het verkeer op de fiets. Tijdens deze Doortrappen dag krijgt u, naast een heerlijke lunch en een gezellige dag, informatie over fietsverkeersveiligheid, praktische fietsfit oefeningen gedaan, een presentatie gegeven door fysiotherapie de Driehoek. Er is ook een medewerker van fietsverhuur Festina Lente aanwezig waar u vragen over uw fiets kunst stellen en uw fiets een gratis check up krijgt.


Zien wij u op dinsdag 27 september bij Camping de Pekelinge in Oostkapelle? De dag start om 09:30 uur met een kop koffie/thee en rond 16:30 uur kan de dag afgesloten worden met een fietstocht, georganiseerd door Sportdorp Oostkapelle, van een kleine 15-20 km.


Aanmelden bij Welzijn Veere via www.welzijnveere.nl of via e-mail info@welzijnveere.nl of bel 0118-583687. Kom op de fiets en in lekker zittende (fiets) kleding. Wacht niet te lang met aanmelden want vol = vol.[n]