Christelijk Samengesteld Mannenkoor zoekt zangers

MIDDELBURG - Evenals voorgaande jaren zal ook dit jaar het Christelijk Samengesteld Mannenkoor Zeeland, tijdens de jaarlijkse Oudhollandse kerstavond in de Nieuwe Kerk van Middelburg zingen.


Het koor wat sinds januari 2013 een regulier koor is bestaat uit ruim 100 leden.
Uniek is de gelegenheid die nu wordt geboden om enkel tijdens de kerstrepetities en de aansluitende optredens lid te worden van het mannenkoor. Kortom, u wordt tijdelijk lid, zingt mee tijdens de repetities en uitvoeringen en bent daarna weer lid af.
Dit is zeker voor mannen die weinig tijd hebben om lid te zijn van een vast koor met hun vaste verplichtingen een unieke kans. Er is gekozen voor een zestal repetities waarin het Nederlandse repertoire zal worden ingestudeerd onder leiding van dirigent Ron van Ommen. Deze repetities worden gehouden in de Nicolauskerk te Wolphaartsdijk. Deelname aan dit koor bedraagt € 35,00. Voor dit bedrag krijgt u een 6-tal gezellige en uitdagende repetities, koffie/thee, muziek en minimaal 2 koorconcerten waar aan u mee kunt werken.
De volgende data zal het koor repeteren: vrijdag 28 oktober, zaterdag 5, vrijdag 18 en zaterdag 26 november en op vrijdag 2 en zaterdag 10 december.


De generale repetitie wordt gehouden op  zaterdag 17 december in de Nieuwe Kerk van Middelburg. De repetitietijden zijn, vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. Zowel op zaterdagmorgen als op vrijdagavond is er een half uur voor aanvang inloop met koffie/thee. Wij willen u vriendelijk verzoeken uzelf op te geven voor vrijdag 14 oktober via een van de bestuursleden: 0118-465117/464123 of via info@csmz.nl.[n]