Afbeelding
Foto: scharretjoe Vlissingen

Kerstconcert Smartlappenkoor Scharretjoe

VLISSINGEN - Voor velen is het momenteel een moeilijke en zware tijd. Van grote impact zijn de prijsstijgingen, waardoor veel mensen moeten bezuinigen, op de leuke, niet noodzakelijke dingen.


Ook gaan heel veel evenementen om die reden niet door. Bijvoorbeeld voor de Wintertent op het Bellamypark in Vlissingen kreeg de organisator in relatie tot de energiekosten, de financiering niet rond. Ook Scharretjoe kampt met die problemen, maar door tegemoetkoming van café Avanti en de bereidwilligheid van de leden, de inzet van het bestuur en een aantal vrijwilligers die geen lid zijn, gaat het goed met Scharretjoe. Dit willen wij met iedereen delen door een gratis concert te geven en op die manier tijdens koopzondag in Vlissingen een extra kerstsfeer te creëren. Het koor wordt geleid door twee professionele mensen. De inmiddels in Zeeland zeer bekende Vlaams Belgische dirigent en componist, Lucas van Waeyenberge en de charmante Yvonne Vercauteren begeleidt het koor op de accordeon. 

Iedereen is van harte welkom om met ons mee te zingen. Zondag 18 december. Aanvang 15.00 uur. Avanti café, Walstraat 9, Vlissingen. https://scharretjoe.nl[n]