Korfbalvereniging Atlas
Korfbalvereniging Atlas Foto: niet bekend

Presentatie van historische foto's en films uit Ritthem

RITTHEM - Op de plek van Klein Theater ‘De Verwachting’, annex ‘Ons Dorpsleven’ in Ritthem, stond vroeger herberg ‘De Verwachting’. 


Ritthem-kenner en foto- en filmverzamelaar Wim de Meij kan hier en over nog veel meer vertellen. Hij beschikt over een grote hoeveelheid historisch foto- en filmmateriaal dat hij in de loop der jaren heeft verzameld. Met veel plezier houdt Wim ieder jaar een presentatie voor alle geïnteresseerden in de historie van Ritthem en Souburg.

Wim de Meij neemt de bezoekers tijdens deze foto- en filmmiddag mee in de geschiedenis van het dorp. Hij doet dat aan de hand van historisch film- en fotomateriaal. Hij geeft impressies van het dorpsleven van vroeger. Beide bijeenkomsten beginnen met een inleiding door weerman Jos Broeke. 

De middag start om 13.30 uur; de avond om 20.00 uur. Opening wordt verzorgd door weerman Jos Broeke. Dan volgt de presentatie door Wim de Meij. Na een kleine pauze volgt het tweede deel van de presentatie. Dan is er gelegenheid om na te praten met een drankje. Vervolgens wordt een bingo (middag) en verloting (avond) gehouden met leuke prijzen.

Donderdag 17 maart om 13.30 uur (inloop: 13.00 uur)

Zaterdag 19 maart om 20.00 uur (inloop: 19.30 uur).[n]