De ZB in Middelburg
De ZB in Middelburg Foto: Edwin Mijnsbergen

VSBfonds en Oranje Fonds organiseren speeddate voor financiering sociale projecten in Zeeland

Door: Advertorial Algemeen

MIDDELBURG - Het VSBfonds en het Oranje Fonds hebben geld beschikbaar voor mensen die ideeën hebben voor maatschappelijke initiatieven in Zeeland. Donderdag 17 maart kunnen Zeeuwen die financiering zoeken voor hun sociale activiteit speeddaten met de adviseurs van beide fondsen bij de ZB Bibliotheek in Middelburg. 

VSBfonds en het Oranje Fonds zijn op zoek naar Zeeuwen met mooie ideeën waardoor mensen in contact kunnen komen met anderen en (weer) mee kunnen doen in de samenleving. Of waardoor deze mensen anderen inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap. Wie een idee heeft voor een sociaal initiatief in Zeeland, kan een afspraak maken voor een speeddate met de fondsenadviseurs op donderdag 17 maart in de ZB Bibliotheek in Middelburg. Tijdens deze speeddate kan men het initiatief presenteren en vragen stellen. Na afloop van het gesprek krijgt men direct feedback of het idee of project past bij het donatiebeleid van de fondsen.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken voor een speeddate door een mail te sturen naar infozeelandbrabant@vsbfonds.nl met daarin een korte omschrijving van het project of idee ter voorbereiding op de afspraak.

Over VSBfonds
VSBfonds ondersteunt graag projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving.