Zaterdag 2 april

Rommelroute wijk Vredehof

9:00 | Wijk Vredehof

Op zaterdag 2 april zetten de bewoners van wijk Vredehof hun koopwaar weer buiten. Dit is alweer voor de 6e keer en we hebben er zin in. Iedereen is van harte welkom om te komen snuffelen aan zee in de mooie en groene wijk onderaan de boulevard. Er is gratis parkeergelegenheid genoeg en er doen zon’n 50 huizen mee. De deelnemers versieren hun woning.

 

Lenteconcert Vlijt en Volharding

19:30 | Historische Kerk

Op zaterdag 2 april houdt de Souburgse muziekvereniging Vlijt en Volharding haar Lenteconcert. Tijdens dit concert zullen alle onderdelen van de vereniging in een zeer gevarieerd programma van zich laten horen. Na een lange, onzekere periode kan er eindelijk weer samen muziek gemaakt worden. Voor veel van de jongste leden zal dit het eerste concert zijn! Daarnaast worden enkele jubilarissen gehuldigd voor vele jaren lidmaatschap.Het concert begint om 19.30 uur in de Historische kerk aan het Oranjeplein in Oost-Souburg. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage bij de deur wordt gewaardeerd.

 

Zondag 3 april

Mathieu Idmtal piano solo

13:30 | Sint Jacobskerk

De jonge meesterpianist Matthieu Idmtal speelt na een eerder zeer succesvol optreden wederom op ons podium. Met zijn muzikale partner Maya Levy werd het duo in 2017 uitgeroepen tot 'Supernova', een prijs van de gezamenlijke Belgische muziekpers en programmamakers. Matthieu is de ideale vertolker van het werk van romantische componisten als Chopin en Schumann dat op zijn programma staat.


 

Evensong in de Sint Jacobskerk

17:00 | Sint Jacobskerk

Zondag 3 april worden de maandelijkse Evensongs in de Sint Jacobskerk Vlissingen na 2 jaar van gedwongen stilte hervat. Het koor wordt geleid door Gertruud Smit en begeleid op het orgel door Jos Vogel. De voorganger is ds Wout Alserda. Aanvang 17.00 uur. Toegang is gratis, een bijdrage in de collectebus bij de uitgang wordt zeer gewaardeerd.