Donderdag 7 april

Muziekmiddag in De Burgerij

12:45 | De Burgerij

Vanuit het Scalda Goes organiseren de studenten van Maatschappelijke zorg een muziekmiddag in Wijkcentrum De Burgerij op donderdag 7 april. Iedereen is van harte uitgenodigd. Aanvang: 12:45 uur. Wijkcentrum De Burgerij, Van Hogendorpweg 58a. We kijken ernaar uit!

 

Vrijdag 8 april

Inloophuis De Ontmoeting

13:30 | De Rank

Inloophuis De Ontmoeting is weer open. Vrijdag 8 april van harte welkom in de Rank, de zaal achter het gebouw van evangeliegemeente De Wijngaard, Kanaalstraat 8, Oost-Souburg. Openingstijden zijn van 13.30 tot 16.30 uur (gratis koffie, thee en iets lekkers). We zijn open op elke 2e en 4e vrijdag van de maand, behalve in juli en augustus. Het inloophuis is vooral bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan contact of een luisterend oor. Men kan ook een spelletje doen, handwerken, wat lezen of gewoon even tot rust komen.

 

Zaterdag 9 april

Boekenweek

11:30 | Boekhandel 't Spui

De Boekenweek van 2022 wordt feestelijk geopend door CyclZ, rapper en spoken word artiest

 

Mini-symposium en twee exposities

13:30 | ZB Bibliotheek van Zeeland

Zaterdagmiddag 9 april: mini-symposium en twee exposities: Jacob Roggeveen en de ontdekking van Paaseiland. In april 2022 is het 300 jaar geleden dat de Middelburger Jacob Roggeveen Paaseiland ontdekte. Aanleiding voor het Koninklijk Zeeuwsch Genootschap der Wetenschappen en ZB Bibliotheek van Zeeland om in samenwerking met de Universiteit Leiden een speciale Roggeveenmiddag te organiseren op zaterdag 9 april, van 13.30 tot 17.30 uur. Onderdelen zijn een mini-symposium en de opening van twee exposities. De toegang is gratis. Inschrijvan kan via info@kzgw.nl. Meer informatie op: https://kzgw.nl/nieuws/roggeveen/


 

Woensdag 13 april

Lezing en signeersessie

16:00 | Boekhandel 't Spui

Josephine Rombouts vertelt over haar nieuwe roman "Het gevaar van Cliffrock Castle", het laatste deel uit haar welbekende Castle serie. Deze roman wordt nu al haar meest persoonlijke genoemd.