Woensdag 27 april

Oranjerit Mac de Zeeuwen

13:30 | Autowaspark Kuzee

Mac de Zeeuwen organiseert op woensdag 27 april een puzzel-gezelligheidsrit voor het hele gezin. Inschrijven van 13.30-14.00 uur bij Autowaspark Kuzee in Vlissingen. Een puzzelrit is uitgezet voor de beginnende rijder met gemakkelijke opdrachten en oriƫntatiepunten die onderweg gezocht moeten worden. Tevens is er voor de geoefende rijder een oriƫntatierit uitgezet. Na afloop van de rit wordt er Bingo gespeeld.


 

Zondag 1 mei

Evensong Vlissingen

14:39 | Sint Jacobskerk

Op zondag 1 mei, 17.00 uur vindt een Evensong plaats in de Jacobskerk te Vlissingen. De Evensong wordt verzorgd door de Evensingers o.l.v. Ineke Wijkhuijs-van den Driest. Jos Vogel is de organist en de Evensong wordt voorgegaan door ds. Martine Bakema. De samenzang tijdens de Evensong is tweetalig (Nederlands en Engels) en daardoor is deze viering ook voor buitenlanders toegankelijk. De Evensingers zijn op zoek naar aanvullende stemmen in alle stemsoorten. Voor elke viering zijn er twee repetities, 1x op vrijdagavond en 1x op zaterdagmorgen. Enige koorervaring is daardoor gewenst omdat de muziek deels ook zelfstandig ingestudeerd moet kunnen worden. Voor informatie mail naar: gj.smit56@gmail.com.


 

Woensdag 4 mei

Kidsclub

14:30 | Speeltuin Lammerenburg

Elke 1e woensdagmiddag van de maand van 14:30-16:30 u Kinderen vanaf 4 jaar welkom, bijbelverhaal, bakken, knutselen en spelen in de speeltuin. Zaaltje bij speeltuin Lammerenburg.