Woensdag 4 mei

Kidsclub

14:30 | Speeltuin Lammerenburg

Elke 1e woensdagmiddag van de maand van 14:30-16:30 u Kinderen vanaf 4 jaar welkom, bijbelverhaal, bakken, knutselen en spelen in de speeltuin. Zaaltje bij speeltuin Lammerenburg.

 

Vrijdag 6 mei

Jaarlijkse uitvoering ONDA brass Ritthem

20:00 | De Verwachting

Na elke jaren kunnen wij gelukkig weer een uitvoering geven in de Verwachting van Ritthem, a.s. vrijdagavond 6 mei zal deze plaats vinden, met medewerking van de Freesias. Tijdens de pauze zal er een verloting zijn. De toegang is gratis en de aanvang is 20:00 uur. Wij hebben ondertussen weer de nodige nieuwe nummers ingestudeerd en hebben er weer zin in, u ook? ONDA brass staat onder leiding van Bart Borgt.


 

Woensdag 11 mei

Thema-avond Hoogbegaafdheid

19:30 | Archipelschool Tweemaster-Kameleon

Het steeds op zoek willen naar nieuwe uitdagingen, een enorme leerhonger hebben en heel veel vragen stellen. Vaak (ook) zintuigelijk ingesteld zijn, waardoor ervaringen (soms) intenser beleefd worden, bijv. muziek of voedsel, maar ook labels in kleding en harde geluiden. Beschikken over een groot rechtvaardigheidsgevoel en een perfectionistische instelling. Het kan zijn dat ze opbloeien bij ontwikkelingsgelijken om zich heen. Nieuwsgierig naar meer? We zien u graag op onze thema-avond. Deelname is gratis, u kunt zich inschrijven via de website: tweemaster.info