VTV-demoteam o.l.v. Iris Boogaard, met de diploma’s
VTV-demoteam o.l.v. Iris Boogaard, met de diploma’s Foto: Frans Boogaard

Waardering en diploma’s voor VTV-dansgroepen

Sport en vereniging

VLISSINGEN - Bij de Vlissingse Turn Vereniging wordt niet alleen geturnd, er is ook een flinke dansafdeling waar jazzdans en streetdance wordt beoefend in allerlei leeftijdsgroepen. Deze groepen laten hun dans zien op demodagen en tijdens een onlangs gehouden Demodag Dans in de Kruitmolen in Middelburg zijn twintig dansgroepen door de vakjury aangewezen als mooi, leuk, origineel of verrassend. 

Bij die top twintig hoorden de volgende VTV-dansgroepen met bijbehorende dans: Experience (modern 12+), Footloose en Oceaan (jazzdans 16+), beide groepen o.l.v. Jaila van de Griend, Rewrite the Stars (jazzdans 12-16 jaar o.l.v. Gina Boogaard), Monsieur/Madame (jazzdans dames o.l.v. Nicole de Kam), You will be found en Radioactive (demoteam o.l.v. Iris Boogaard). 

Aangewezen worden door de vakjury is een mooie prestatie van de dansers, maar betekent ook waardering voor de choreografen.

De leden van de uitgekozen groepen kregen allemaal een diploma voor de geleverde prestatie. 

Ondertussen wordt er in alle dansklassen van VTV alweer hard geoefend voor het volgende optreden. 

Dat zal plaats vinden in de schouwburg van Middelburg op woensdag 6 juli, waar in een grote show alle klassen diverse keren op het toneel zullen staan. 

Voor meer informatie zie de website van de vereniging: www.vtv-vlissingen.nl. of www.instagram.com/vtvdans