klimmende jongeren
klimmende jongeren Foto: Cobi Weijers

Een middag freerunnen met jonge mantelzorgers

KOUDEKERKE - Manteling organiseert een middag freerunning voor alle jonge mantelzorgers in de leeftijd van 8 t/m 24 jaar die op Walcheren wonen. 


Trainers van Freerunning Zeeland leren de kinderen/jongeren tijdens deze activiteit om creatief om te gaan met hun omgeving door middel van gymnastische technieken. Iedere jonge mantelzorger mag een vriend of vriendin meenemen. Aanleiding is de week van de Jonge Mantelzorger van 1 t/m 7 juni. 1 op de 4 jongeren groeit op als jonge mantelzorger. Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot en met 24 jaar die zorgen voor en maken zich zorgen over een familielid (of dierbare) met een zorgvraag. De Week van de Jonge Mantelzorger is bedoeld om deze groep aandacht te geven en bewustwording te creëren. Lijkt het je wat om een middag los te gaan met freerunnen? Wacht dan niet te lang en meld je aan!

Aanmelden kan tot 8 juni via info@mantelingwalcheren.nl ovv ‘Freerunning - jouw naam en de naam van de vriend(in) die meekomtt' of bel naar 0118-553530.

Praktische informatie: Datum: 11 juni 2022 van 13:45 tot 16:15 uurLocatie: Sporthal Couburg (Duinstraat 4a, 4371 AZ Koudekerke).[n]