Manu Keirse.
Manu Keirse. Foto: Uitgeverij Lannoo nv

Lezing door Vlaamse
rouwexpert Manu Keirse

GOES - Maandag 27 juni komt de Vlaamse rouwexpert Manu Keirse, op uitnodiging van Mariette Straver, Specialist Eenzaamheid en NLP-Coach van praktijk De blije bovenkamer, naar Goes voor een lezing. 


Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en de autoriteit in België en Nederland als het gaat om rouw en omgaan met verlies en verdriet. Het thema van deze lezing is: Elkaar helpen bij verlies en verdriet 

Manu Keirse: ‘Je kunt op heel veel momenten in het leven met ernstig verlies worden geconfronteerd, zowel in je eigen leven als in je onmiddellijke omgeving. Denken we maar aan het sterven van een familielid of een collega, een echtscheiding, een ongeneeslijke ziekte, verlies van je werk, leven met iemand met een beperking, verlies door onrecht. Hoe kun je daarmee omgaan en familie, vrienden en collega’s ondersteunen? 

Tijdens deze avond worden er tips aangereikt om zowel mensen in verdriet zelf als hun familie, hun vrienden, hun studie- en werkomgeving te leren wat helpt en niet helpt om te overleven. Ook zijn er in de ontmoetingshal van de kerk een aantal organisaties en ondernemers aanwezig zoals Hospice Clarahofje, Zeeuws Verlies, Huis voor Levensvragen, De Urnenhemel, Liefde in Beeld en Clara Thuis.


Informatie

Wanneer: maandag 27 juni.

Waar: Ontmoetingskerk, Kornetstraat 4 in Goes (t/o Adrz); Tijd: 19.00 - 21.15 uur (zaal open 18.30 uur).

Voor meer informatie/kaartverkoop: Mariette Straver, Tel. 06 20273210. 

Email info@deblijebovenkamer.nl www.deblijebovenkamer.nl[n]