Acrogroep Vlissingse Turn Vereniging
Acrogroep Vlissingse Turn Vereniging Foto: Frans Boogaard

Seizoensafsluiting VTV acrokampioenschap en eindfeest

VLISSINGEN - Het afgelopen sportseizoen van de Vlissingse Turn Vereniging stond in het teken van opkrabbelen na coronaperikelen.


In het begin van het seizoen konden een aantal activiteiten niet doorgaan, maar gelukkig was er in het laatste deel van het sportjaar weer een heleboel mogelijk en konden de turners, dansers en gymnasten hun sport weer bijna als vanouds bedrijven. 


Zo was de laatste wedstrijdactiviteit de interne Clubkampioenschappen, gehouden op dinsdag 12 juli in de eigen Vrijenhovenzaal. In duo’s en trio’s lieten de turnsters hun oefeningen zien voor de aanwezige ouders en andere belangstellenden, waarna ook nog een speciale demo-oefening volgde. 


Speciale aandacht was er voor het duo Isha de Witte en Myrthe Jellema, die het tot de landelijke finale brachten, en voor de trainsters Aylin, Katinka en Maaike. Zij namen afscheid van het leiderschap van de acrogroep en droegen dat over aan Chris van Tiel. 


Op een zeer zonnige zondag werd het sportseizoen van de Vlissingse Turn Vereniging echt afgesloten met het jaarlijkse Eindfeest. Een recordaantal deelnemers kwam naar het VTV Clubhuis om daar op het grasveld met vrolijke waterspelletjes de vakantie in te gaan. 


Van peuters en kleuters in de ochtend, via een heleboel kinderen in de middag tot de tieners en volwassenen in de avond genoot een groot aantal VTV’ers van een heerlijk feest. 


Zie voor meer informatie de website en Facebookpagina van de vereniging: www.vtv-vlissingen.nl.[n]