Afbeelding
Foto: LMG

Beursvloer Contacta Goes ‘in recordtijd uitverkocht’

GOES - Alle vierkante meters voor de netwerkbeurs Contacta in Goes, op 8, 9 en 10 november, zijn uitverkocht. Dat is sneller dan ooit, liet beursorganisator LMG strategie + creatie vorige week woensdag weten.

Ook de eerste sprekers zijn bekend; televisiepresentatoren Arjen Lubach en Arie Boomsma. Bij het grote publiek is Arjen Lubach bekend als televisiemaker, onder andere door het filmpje ‘America First, The Netherlands Second’ dat met miljoenen views de hele wereld over ging. Momenteel dagelijks met De Avondshow op NPO1, maar de boodschap is nog steeds hetzelfde gebleven: met een beetje logisch nadenken en veel humor is de wereld een stuk draaglijker. Met de Nipkowschijf, de Televizierring, de Crimezone Debuutprijs, een nominatie voor de Gouden Strop, als ‘vrijdenker van het jaar’ en ‘liberaal van het jaar’ is Lubach een ware generalist en is het altijd maar weer de vraag wat hij verder nog in petto heeft. In samenwerking met HZ University of Applied Sciences is er een ochtendprogramma met Arie Boomsma als spreker. Als eigenaar van 4 sportscholen weet hij ondertussen net zo veel te vertellen over ondernemen, bedrijfsgroei en management als over fitness en vitaliteit. Op zijn eigen kenmerkende wijze vertelt hij over het stellen (en volhouden!) van doelen en het vinden van tijd voor beweging in een druk leven.


Een nieuwe balans

Het thema van de aankomende Contacta is ‘Een nieuwe balans’. Bedrijven die toch nog interesse hebben om zich op de beurs te presenteren, kunnen zich aanmelden voor de optielijst. Als er ruimte vrij komt, worden de ondernemers hierover geïnformeerd. Kijk voor meer informatie op https://www.contacta.nl.[n]