Woensdag 20 juli

Optreden Sea Sound Singers

18:30 | Timmerfabriek

Het vierstemmige dames a capella koor, de Sea Sound Singers, geeft graag gehoor aan de uitnodiging tijdens Vlissingen maritiem een optreden te verzorgen. Woensdag 20 juli op het podium bij het terras van de Timmerfabriek. Aanvang optreden: 18.30 uur, onder leiding van Sacha Hokke-van der Roest. (Nog) niet bekend met de Sea Sound Singers of benieuwd naar wat er sinds de oprichting zoal gepasseerd is, dan verwijzen zij u graag naar hun website: www.seasoundsingers.nl


 

Donderdag 21 juli

Expositie Schelde & Weelde

12:00 | Filiaal Vlissingen

Deze zomer exposeert Agnes den Hartogh in Filiaal Vlissingen diverse werken rondom de schatten van de Schelde: verwijzingen naar de historie en de kranen van de Scheldewerf, maar ook de letterlijke schatten: illustraties en monotypes van vissen, schelpen en de vissersvrouwen van weleer. De expositie is gratis toegankelijk van do-zo 12.00-17.30 uur en op afspraak. Galerie Filiaal Vlissingen, Walstraat 20, 4381 EE Vlissingen.

 

Vrijdag 22 juli

Marktconcert Sint-Jacobskerk

12:00 | Sint Jacobskerk

Komende vrijdag is er om 12 uur weer een orgelconcert in de Sint Jacobskerk van Vlissingen, deze keer te geven door Geert Bierling uit Rotterdam. De toegang is vrij. Op het programma staan werken van Johann Sebastian Bach, Antonio Vivaldi en koraalbewerkingen van Geert zelf.

 

Zaterdag 23 juli

Snuffelmarkt Oost-Souburg

10:00 | Evangeliegemeente De Wijngaard

Op elke zaterdag van de maanden juli en augustus (van 10.00-15.30 uur) wordt er op het voorterrein van het gebouw van evangeliegemeente De Wijngaard, Kanaalstraat 8 te Oost-Souburg een terras gehouden waar men terecht kan voor een kopje koffie/thee met iets lekkers er bij. Er is ook een snuffelmarkt met 2e hands kleding, schoenen, boeken, curiosa en andere waardevolle spullen etc. Elke week is er weer nieuwe aanvoer. Het gebouw zelf is ook open voor bezichtiging; de opbrengst van de snuffelmarkt en het terras is voor zendingsprojecten.

 

Dinsdag 26 juli

Rondleiding Rammekenshoek

9:00 | 

Elke dinsdag t/m 2 augustus. Dit hoekje van Walcheren bij Ritthem kent veel interessante aspecten. Vanaf de parkeerplaats bij het Fort Rammekens leidt de gids u een onverharde dijk op voor een wandelingetje waarbij u hoort over schorren en slikken, de Westerschelde en de geschiedenis van Walcheren. Wil je de binnenkant bekijken van het Fort? Kijk dan op staatsbosbeheer.nl. De rondleiding start elke keer om 19.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Vanwege de grasdijk en een te nemen overstapje over een hek niet toegankelijk voor kinder- en invalidenwagens. Vooraf aanmelden bij activiteiten@ivnwalcheren.nl.