Woensdag 3 augustus

Boulevardloop Vlissingen

18:00 | Boulevard

In afwijking van de publicatie in de Bode van 20 juni bij de evenementen gemeente Vlissingen wijzen wij erop dat de Boulevardloop Vlissingen wordt gehouden op woensdag 3 augustus.

 

Donderdag 4 en 11 augustus

Expositie Schelde & Weelde

12:00 | Filiaal Vlissingen

Deze zomer exposerrt Agnes den Hartogh in Filiaal Vlissingen diverse werken rondom de schatten van de Schelde: verwijzingen naar de historie en de kranen van de Scheldewerf, maar ook de letterlijke schatten: illustraties en monotypes van vissen, schelpen en de vissersvrouwen van weleer. De expositie is gratis toegankelijk van do-zo 12.00-17.30 uur en op afspraak. Galerie Filiaal Vlissingen, Walstraat 20, 4381 EE Vlissingen.


Vrijdag 5 augustus

Orgelbespeling in de Sint Jacobskerk

12:00 | Sint Jacobskerk

Vrijdag 5 augustus wordt het wekelijkse orgelconcert in de Sint Jacobskerk van Vlissingen verzorgd door Arno van Wijk. Het concert begint om 12 uur en duurt een half uur. De toegang is gratis, maar er is een mogelijkheid tot een vrijwillige bijdrage. Arno speelt werk van J.A. Reincken op het kleine orgel. Werken van Johann Sebastian Bach worden tot klinken gebracht op het Flentrop-orgel.

 

Zaterdag 6 augustus

Duin en strandtocht

8:30 | Kanovijver

Op de eerste en derde zaterdag in augustus worden de duin en strandtochten van wsv de Vrolijke Tippelaars georganiseerd dit jaar is dat op 6 en 20 augustus. Er kan gewandeld worden over 5,10,15, 20 en 30 km. Start 8.30 uur vanaf de Kanovijver. We wandelen over strand en duinen, de 30 kilometer loopt tot Westkapelle, de 20 kilometer slaat af bij Zoutelande, de 15 kilometer houdt het vol tot Valkenisse en de korte afstanden gaan tussentijds terug richting Vlissingen. Het is een goede training voor de wandelmarathon en iedereen mag meelopen Startbureau is de Kanovijver, Burg. van Woederenlaan, Vlissingen Voor nadere informatie: wsvdvt@zeelandnet.nl

 

Zaterdag 6 en 13 augustus

Snuffelmarkt en terras

10:00 | 

Snuffelmarkt en terras: Op elke zaterdag van de maanden juli en augustus (van 10.00 tot 15.30 uur ) wordt er op het voorterrein van het gebouw van evangeliegemeente De Wijngaard, Kanaalstraat 8 te Oost-Souburg een terras gehouden waar men terecht kan voor een kopje koffie/thee met iets lekkers er bij. Er is ook een snuffelmarkt met 2e hands kleding, schoenen, boeken, curiosa en andere waardevolle spullen etc. Elke week is er weer nieuwe aanvoer. Het gebouw zelf is ook open voor bezichtiging; de opbrengst van de snuffelmarkt en het terras is voor zendingsprojecten.